Guest book

Lees de ervaringen van onze klanten. Ben jij ook bij ons langs geweest voor een knipbeurt en/of kleuring?
Laat dan ook jouw ervaring achter onderaan deze pagina.

212 thoughts on “Guest book

 1. Joy Bolk says:

  Afgelopen woensdag was ik voor het eerst bij Simcha. Gehoord van via via dat ik hierheen moest omdat ze hier precies weten hoe je krullen moet knippen. Ik ben zo blij dat ik ben geweest en het resultaat mag er zeker wezen! Niemand anders gaat aan mijn haar zitten, dit is de plek waar ik voortaan naartoe ga. Dankzij Sabrin haar advies en ook van Simcha ben ik heel erg blij met mijn haar! Ik heb nu gewoon meer krullen en meer volume gekregen doordat het zo goed geknipt is! Ik ben er ontzettend blij mee en ik geniet er volop van dat ik nu lekker een goeie krullenbos heb! Heel erg bedankt en zeker tot de volgende keer! 🙂

 2. Petra Hakkaart says:

  Ik ga niet vaak naar de kapper omdat het nooit naar mijn zin zat en waardoor ik het altijd in een staart draag. Maar gisteren voor het eerst bij Simcha geweest, en ben geholpen door Makay. Ze heeft uitgelegd hoe ze het ging knippen en hoe het dan viel als het droog geföhnd werd. Ik heb het allemaal aan haar overgelaten omdat ik er vertrouwen in had, en het resultaat was prachtig! Met een knuffel aan Makay en een afspraak voor de maand december, ben ik met een prachtige krullenkop weer terug naar Den Haag gegaan.

  Bedankt Makay!..tot gauw

  Petra Hakkaart

 3. Karin Burger says:

  Vrijdag voor het eerst geweest, vanaf nu komt er niemand anders meer aan mijn haar dan Simcha & friends! Behalve een prachtige krullenbol had ik ook een heel gezellige middag. Kappersbeurt is een feestje in plaats van tranen bij thuiskomst.

 4. Carolien Smits says:

  Gisteren met mijn dochter voor het eerst bij Simcha geweest. Na het lezen van al die geweldige recensies hadden we tórenhoge verwachtingen! En… die zijn ruimschoots waargemaakt! We werden vriendelijk in de tuin ontvangen en Makay nam ruim de tijd voor vragen, uitleg én onze wensen, heel fijn. Vervolgens ging ze geconcentreerd aan de slag en legde steeds uit wat ze deed. Nu snap ik waarom het in lagen knippen van mijn haar zoveel volume geeft zónder pluis. Ik laat het dus nooit meer inknippen of uitdunnen. Het resultaat was verbluffend, ik was zelfs ontroerd toen ik mijn enorme krullenbos zag! Mijn dochter kreeg ook de prachtigste leeuwenmanen haha. Dank voor de heerlijke behandeling Makay, we gingen happy naar huis. Vandaag, the day after: nog steeds geen pluis en een volle bos met krullen, we zijn superblij! Dank!

Laat hier je reactie achter