Guest book

Lees de ervaringen van onze klanten. Ben jij ook bij ons langs geweest voor een knipbeurt en/of kleuring?
Laat dan ook jouw ervaring achter onderaan deze pagina.

248 thoughts on “Guest book

 1. Burnell says:

  ik kom om elke 3 maanden hier om mijn krullen weer te laten bij knippen en verzorgen. Ze luisteren naar wat je wilt, geven je advies en je gaat nooit teleurgesteld naar huis. Van het kleuren van mijn haar of het bespreken en knippen van mijn coupe stellen ze mij nooit teleur.
  Ze zijn allemaal heel gastvrij en aardig in de salon en hier zullen ze nooit meer van je krullen afknippen kwa lengte dan dat jij wilt! Eerste kapperszaak waar ik volledig vertrouw dat het eind resultaat er altijd goed uitziet!

 2. Carla de Ruijter says:

  Wat een verwennerij! Het is in de zaak altijd gezellig druk met tig-prachtige meisjes en jongens (met prachtige haar) die om je heen fladderen. Om de ‘paar minuten’ wordt gevraagd of en wat je wilt drinken, er komt een kleurspecialist met je praten wat voor kleur je wilt en ze adviseert je ook in je keuze. Dan komt, in mijn geval, Simcha bespreken hoe je je haar geknipt wilt hebben en ook hier wordt samen, in overleg, bepaald hoe je coupe eruit gaat zien. Tijdens het wachten om de kleur in te laten trekken kun je heerlijk in hun stadstuin gaan zitten. Na een ‘aparte’ föhn behandeling kijk je naar jezelf in de spiegel om te zien dat er een prachtige haar metamorfose heeft plaatsgevonden! Iedere keer weer een feestje!

 3. robin says:

  Voor het eerst bij Simcha geweest en ik kan het zeker aanraden. Ik ging van erg lang haar naar een erg korte coupe.. spannend! Mijn kapster Rachel was super professioneel en gezellig. Beantwoorde al mijn (nerveuze) vragen en heeft het hele proces tot een leuke ervaring gemaakt met een prachtig eindresultaat. Een volle kapsalon met aandacht voor de klant en een leuke sfeer. Wat wil je nog meer..

 4. Jamy-lee says:

  Hoe fijn is het als je een salon verlaat zonder dat er té veel afgeknipt is… Een kapper die naar je luistert! Door de proteïne behandeling zijn mijn krullen weer tot leven gekomen. En het is er ook nog gezellig 🙂

 5. Femke says:

  Vandaag in goed overleg met Femke besloten om lichte plukjes te laten zetten. Super tevreden over het eindresultaat en blij dat ik altijd in goede handen ben of het nou om knippen, kleuren of fohnen gaat.

  Ik ga bij jullie altijd weg met mooi haar, Super bedankt en tot over 4 maanden weer.

  Groetjes, Femke

 6. Erica says:

  Gisteren mocht mijn dochter plaatsnemen in de stoel voor een knipbeurt. Goede adviezen gekregen en ze is met een volle bos krullen uit de stoel opgestaan!
  Daarnaast mocht ik ook plaatsnemen. Simcha bekeek mijn haar en zei dat deze coupe zo niet kon en dat er veel meer volume in mijn haar te krijgen was. Wel een beetje nerveus in de stoel gaan zitten, maar wat een verrassing toen ik klaar was. Na een knipbeurt en veel goede adviezen van Simcha een enorme bos krullen! Ik wist niet wat ik zag. Superblij en ook verbaast dat dit met mijn haar kan! Meiden en Simcha nogmaals ontzettend bedankt en Minke en ik zien jullie over een aantal welen weer!

 7. Yacine says:

  Vandaag voor de eerste naar Simcha & Friends en wat een beleving. Ik wist niet zo goed wat ik wilde, en na enig doorvragen heeft Simcha me precies zo geknipt als ik wilde, maar dan nog beter! Mn haar is weer luchtig en springt vrolijk mee, een totale transformatie. Zij en haar team weten precies wat ze moeten doen om je weer een fris en prachtig kapsel te geven. Ook heb ik nog allemaal tips gekregen om mijn haar goed te verzorgen. Super lieve en getalenteerde meiden allemaal! Ik ben een blij mens!

 8. Karlijn says:

  Gisteren voor het eerst geweest, de sfeer was erg prettig. Ze wisten waar ze het over hadden en hadden gelijk een goed model voor ogen. Het resultaat is mooi, het ziet er gezond uit en heb veel meer krullen. Mijn vervolg afspraak zeker gemaakt. Dank

 9. liselotte says:

  team simcha & friends 5 kwartier in de auto gezeten en voor het eerst bij jullie geweest, ik heb een klein traantje gelaten…van blijdschap.. waarom heb ik jullie niet eerder ontdekt?? dank jullie wel en de curlpower is inderdaad helemaal top!! tot over 8 weken

 10. Sascha says:

  Al voor de derde keer bij deze geweldige krullenkapper geweest en ik ben altijd weer zo blij als ik naar buiten loop :)! Ze luisteren ontzettend goed naar je en weten wat ze doen met krullend haar. Vroeger keek ik altijd op tegen de kapper omdat ze het vaak knipte alsof het stijl was maar nu heb ik echt zin om naar de kapper te gaan!

  Groetjes,
  Sascha

 11. Achsa says:

  Vandaag voor het eerst bij Simcha & Friends geweest, wat een warm bad! Vanwege ziekte was ik mijn haar kwijt, heb er een lekker dikke, maar wat structuur betreft voor mij totaal onbekende bos voor teruggekregen en wist niet wat ik ermee moest. Wat een vakkennis, wat wordt je haar en je look serieus genomen, wat ben ik gepamperd, en wat een betrokkenheid bij mijn onzekerheid ivm het ziekteproces. Mocht tot mijn blijdschap ook nog door de Queen of curls herself geknipt worden. Ik ben dolblij met het resultaat. Petje af en heel erg bedankt!

 12. desiree says:

  wow …..ik heb gehuild….van blijdschap!! zo lang op zoek geweest, en nu eindelijk bij de krullen koninginnen geweest, dank je rachel mijn haar…ik kijk er steeds naar is dit van mij??? waarom heb ik er dan zo lang zo hopeloos bij gelopen

 13. marjon says:

  Via Via kwam ik erachter dat er een krullenkapper is in mijn hometown. Hoe is het mogelijk dat ik het niet eens wist.

  Maar goed…vandaag kwam ik met uitgezakte krullen binnen en ik ging met een volle bos krullen de deur uit.

  Ik wist niet eens van mijn eigen haarstructuur af.

  Het is gewoon tot leven geroepen. Ongelooflijk! Ik ben zooo blij met mijn nieuwe haircut. Thanks again!!!

 14. samira says:

  Gisteren voor het eerst bij Simcha geweest n.a.v. een tip van een familielid. Ik ben al jaren ontevreden over mijn krullen doordat het in het verleden goed verpest was door een andere kapperszaak. Ik had dus totaal geen vertrouwen meer in kappers en ik ging dus ook met een hard hoofd naar Simcha. Ik kwam ongelukkig binnen met mijn krullen maar ik ben hier weer voor het eerst met een mooie volle bos (en gelukkig met mijn krullen) naar buiten gegaan. Wat een topzaak, ik kan niets anders zeggen. En credits ook naar de eigenaresse, wat een lief warm mens die goed begrijpt wat de klant nodig heeft. Echt een topservice gehad!! Ik raad iedereen met krullen aan om naar Simcha te gaan, ik kom zelf niet uit Amsterdam maar ik reis er met alle liefde naartoe als dat betekent dat mijn haar er weer mooi,vol en gezond uit ziet. Bedankt dames van Simcha die mij geholpen hebben en dan in het bijzonder Simcha (de eigenaresse) en Safae. Nu een afspraak staan voor kleuren en ik kan met zekerheid zeggen dat dit mijn vaste adresje wordt 🙂 Bedankt!

 15. Didi Bosma says:

  Vorige week samen met twee van mijn dochters mee geweest naar Simcha&Friends. Mocht tptaal by surprise zelf ook plaats nemen voor een knip- en kleurbeurt. Wat ben ik hier blij mee!!! Zoveel complimenten over mijn nieuwe kapsel, ik kijk nu iedere ochtend blij in de spiegel!!! Het is sowieso een belevenis om in deze kapsalon te komen. Super-lieve meiden, aan verzorging mankeert werkelijk niets, echt fantastisch. Op de volgende afspraak komen we met het hele gezin, dit wordt echt onze “huis-kapper, hebben er de reistijd graag voor over. Met speciale dank aan Simcha zelf, We zien elkaar in januari weer 😉 ! Lieve groet, ook van de dochters Bosma, Didi

 16. marian noort says:

  wilde heel graag naar Simcha door de krullen die ik zag bij een kennis, dacht ik ga ervoor.
  blijkt er een wachtlijst te zijn van 3 maanden, maar ondanks dat maakten ze plaats voor mij, wat ik echt heel bijzonder vond, en schrok enorm van het resultaat.
  Het is een stukje rijden, maar heb het er zeker voor over, en de krullen crème doet ook wonderen.
  Ben super blij, en heb de volgende afspraak al staan

  groetjes Marian uit Rijnsburg

 17. Aura says:

  Afgelopen zaterdag 3 feb onverwachts bij Makay in de stoel beland:)) Ze begreep mij goed en heeft ondanks het minimale knipwerk mij een goede coupe bezorgd.
  Mijn mooi krullen vallen lekker, happy hair is happy me Thanks Makay‍♀️

 18. Ko says:

  Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Simcha geweest. Super leuke meiden!! Nicol en Hajar die me netjes en behulpzaam te woord hebben gestaan en geadviseerd ik had meteen het gevoel dit klopt en kwam heel professioneel over.

  Esma die me heeft geknipt en een proteïne behandeling heeft gegeven heel lief en duidelijk heeft een aantal x de vraag gesteld als ze niet te hard kamde als de tempratuur goed was. Uiteindelijk twee andere lieve collega’s die mijn haar hebben gedroogd ook twee geweldige lieve meiden, alleen weet ik de namen niet meer :(.

  Maar het eind resultaat was TOP!!!!!!!! Ik ben zo tevreden

 19. samira says:

  Afgelopen week voor het eerst bij Simcha geweest met mijn 14 jarige dochter. Wat een lieve meiden/vrouwen en een en al proffesionaliteit.
  Van degene die de afsraken telefonisch maakt tot degene die je wat aanbiedt. Met extra dank voor Sophie. Ga zo door dames
  Groetjes Samira

  • Sylvia Mulder says:

   Zodra ik bij Simcha in de stoel zat wist ik dat het goed zat, dat mijn vertrouwen in Simcha juist is. En hoe! Alles geheel aan Simcha overgelaten is mijn haar nu beter dan ooit. Wat zijn m’n krullen goed in vorm! Mijn verwachtingen, die al hoog waren zijn overtroffen. Simcha is naast een vakvrouw die exact weet wat een vrouw (en man) wenst ook nog eens een geweldige vlotte aardige persoonlijkheid die je enorm op je gemak stelt. Ik zou nooit meer anders willen.

 20. Astrid says:

  Ik ben nooit eerder zo tevreden en blij bij de kapper vandaan gekomen. Natalie, hartstikke bedankt. Zelfs na de harde wind, een hagelbui en motregen, zitten mijn krullen nog steeds in model.

 21. Manette says:

  Vorige week vrijdag geweest en nog altijd blij dat ik gekomen ben. Stom dat ik niet eerder aan een specialist had gedacht. Heel vriendelijk geholpen en alles werd rustig uitgelegd hoe om te gaan met krullen. Mijn zusje ook maar gelijk aangeraden om langs te gaan. Tot over een aantal maanden. Fijn zomer!!! Groetjes Manette

 22. Denise says:

  Wat een super fijne vriendelijke maar vooral een goed kapsalon waar je echt advies krijgt waar je wat aan hebt ..
  je helemaal welkom voelt en speciaal wij (vriendin en ik en me dochtertje van 6 ) komen niet uit de buurt en moesten wel ff stukje rijden maar zeker de moeite waard ik ga naar geen andere kaper meer en ja je hebt lange wachttijd maar ook dat is de moeite wij vonden het een dagje uit.
  Wat een gastvrijheid hapje drankje gezelligheid
  De curl power is echt aanrader en de proteïne behandeling ook mijn haar is er echt zichtbaar vooruit meegegaan me krullen waren eruit geverfd en heb nu gewoon me krullenbol terug

  Bedankt simcha en friends jullie zijn top

 23. Jorine van Hooijdonk says:

  Vandaag heb ik een haar make-over beleefd bij Simcha. Ik kwam binnen met braaf, droog koppie haar en kwam er met een glanzende, vrolijke krullenbol uit. En “ gewoon” door heeeeel goed te knippen. Ik kreeg ook een prima kleuradvies. En dan wordt je als klant ook enorm in de watten gelegd met heerlijke koffie en thee, koekjes en zelfs tosti’s. De sfeer is er heel prettig. Iedereen verlaat de zaak opgeveerd en stralend. Kortom, reputatie van Sim is terecht!

 24. Helena says:

  Spontaan naar Simcha gereden om advies te krijgen over producten en knippen, het advies voor knippen klonk zo goed dat ik eigenlijk gelijk geknipt wilde worden en dat werd geregeld! Mijn auto stond bij een parkeermeter die stuk was, ook dat werd gelijk even geregeld voor me zodat ik gelijk in de stoel kon.
  Er werd geknipt, ik werd door twee dames tegelijk droog gefohnd, wow, wat een krullen had ik opeens! Helemaal super!
  Ik was in de mood om een heleboel producten te kopen maar werd hierin afgeremd, heel bijzonder! Er werd duidelijk aangegeven wat goed was voor mijn haar en er werd afgeraden om meer te kopen.
  Daarbij opgeteld is de sfeer in de salon echt heel leuk, ik vind het een super ervaring en wil niet meer naar een andere kapper.

 25. marjon says:

  Via Saar Sunshine kwam ik erachter dat er een krullenkapper is in mijn hometown. Hoe is het mogelijk dat ik het niet eens wist. Maar goed…vandaag kwam ik met uitgezakte krullen binnen en ik ging met een volle bos krullen de deur uit. Ik wist niet eens van mijn eigen haarstructuur af. Het is gewoon tot leven geroepen. Ongelooflijk! Ik ben zooo blij met mijn nieuwe haircut. Thanks again!!!

 26. Suzan Nell says:

  15-02-18… Bezoek aan krullen kapper stond al jaren op mijn wensenlijst. Vanmorgen geweest, 1,5 uur met de auto. Met de hoop dat het, de rit waard was. Bij het verlaten van de kapsalon, maakte ik helemaal een vreugde sprongetje van blijdschap.
  Mijn kapster (Sabrin) had gelijk door met welke Krul ze te maken had. En welke techniek ze er op los kon laten. Ik heb haar de vrije hand gegeven.
  Ben dol blij met resultaat. Vervolg afspraak is al gemaakt.
  Lekkere verzorgende producten gekocht. Zonder dat je het gevoel had, dat ze het aan smeerden.
  Knippen en producten zeker betaalbaar.

  Het grote team, bestond merendeel uit krullenbollen. Erg leuk om te zien, en geeft vertrouwen. Houden zo!!
  Gr Suus N

 27. Melissa Da Silva says:

  Gister voor het eerst geweest en in de stoel bij Hajar gezeten.. Voor het eerst na jaren was (en ben) ik echt supergelukkig met mijn nieuwe coupe en de krullen die ik zo graag terug wilde laten komen. Heb direct een vervolgafspraak gemaakt want voor mijn gevoel heb ik mijn kapper gevonden! Met weinig woorden begreep Hajar wat ik wilde en het resultaat is echt top. Leuke sfeer en mooie ambiance.. zeker een aanrader!

 28. Anne says:

  Top kapper! Vandaag voor het eerst mijn haar gewassen nadat ik bij Rachel ben geweest. Even een klein beetje krullenspul erin, drogen en voila de krullen zijn er nog steeds. Nooit meer een andere kapper, hier word ik zo blij van. Bedankt!

 29. Jenny Verweij says:

  Zaterdag voor de eerste keer bij de krullenkapper geweest. Makay heeft mijn wilde haardos omgetoverd in een geweldige krullenbos. Voor de eerste keer in mijn leven is er iemand die mijn haar echt begrijpt en weet wat ze er mee kan doen! Makay je hebt me diep ontroerd. En ik kan voor de eerste keer echt heel blij zijn met mijn mooie krullen. Ook na het wassen zit het prima . Super bedankt!

 30. Anouk says:

  Simcha neemt haar werk ontzettend serieus en heeft echt hart voor de zaak. Toen ik een keer minder tevreden was en daarover een mail had gestuurd, stond ze erop dat ik terug zou komen omdat ze het heel graag met me wilde goedmaken. Ze trok het zich oprecht aan en heeft het ook helemaal goed gemaakt, zowel met mijn haar als met mij. Ik kreeg alle aandacht, mijn haar werd bijgeknipt en bij het weggaan kreeg ik een gratis product mee naar huis omdat ze het zo vervelend vond. Fouten maakt iedereen, maar er vervolgens goed en professioneel mee omgaan schiet er bij veel mensen in. Niet hier in elk geval!

 31. Set van der Hoorn says:

  Van de zomer heb ik een bericht achtergelaten op de FB pagina Amsterdam durf te vragen omdat wij niet meer wisten hoe we het haar van onze dochter het beste konden behandelen en waar ze het beste geknipt kon worden. We hadden al zoveel geprobeerd, master stylisten, creative directors van high end salon in Amsterdam e.o. en ook diverse producten. Om even een beeld te schetsen mijn dochters haar het krult, het kroest en pluist en het is veel en dik. Nav het bericht op FB kregen we veel reacties en veel mensen vertelde ons naar DE KRULLENKAPPER van Amsterdam te gaan. Drie weken geleden was het zover. We werden hartelijk ontvangen en mijn dochter werd geholpen door Nathalie. Wassen, knippen, een proteïne behandeling en op de kop föhnen. Ongelooflijk de krullen die er onder die bos haar verscholen zat. Nathalie heeft ze tot leven gebracht. Zelf was ik ontroerd, wat een prachtige bos haar. Mijn dochter zei: “mam dit ben ik, ik ben mezelf geworden” Nu zijn we een paar weken verder en de belofte die Nathalie ons gedaan heeft is uitgekomen. Niet alleen zit het veel beter, ook met staart, ook is het makkelijker te behandelen en pluist het minder. Heel veel dank en de vervolg afspraak is al gemaakt. Lieve groet, Set

 32. Mariëlla says:

  Woensdag voor de 2e keer naar Simcha gereden samen met mijn dochter en haar schoonmoeder, omdat we wat aan de vroege kant waren kregen we een extra kopje koffie of thee aangeboden. In de tussentijd konden we kijken naar de kapsters die aan het knippen waren en het resultaat van het knippen en drogen van de klanten. Het heeft een paar jaar geduurd voordat we onze kapper hadden gevonden die weet hoe je krullen moet knippen en behandelen.
  Wij waren weer superblij met het resultaat, en met alvast een nieuwe afspraak zijn we weer naar Berkel en Rodenrijs terug gereden.
  Dames top en bedankt voor het mooie resultaat.

 33. Caroline Verhoeff says:

  Vandaag voor het eerst naar Simcha gegaan en ben nog nooit zo blij geweest! De sympathieke Makay heeft mij mijn krullen teruggeven.
  Wat een professionaliteit in deze salon! En al die mooie krullenbollen; daar word je heel blij van.
  Heb direct een volgende afspraak gemaakt: ik heb mijn kapper gevonden!
  Absolute aanrader!

 34. Susan says:

  Afgelopen week geknipt door Rachel, en ik ben nog nooit zo gelukkig geworden van een nieuwe coupe. Want dat is het zeker, helemaal nieuw. Ik heb nu super veel volume in mijn haar. En door haar goede uitleg kan ik het thuis ook creëren. Ik heb heel veel complimentjes gekregen over mijn nieuwe look. Dus bij deze wil ik mijn complimenten aan Simcha kappers geven en in het bijzonder Rachel. Heel erg bedankt en tot de volgende knipbeurt!

 35. Joy Bolk says:

  Afgelopen woensdag was ik voor het eerst bij Simcha. Gehoord van via via dat ik hierheen moest omdat ze hier precies weten hoe je krullen moet knippen. Ik ben zo blij dat ik ben geweest en het resultaat mag er zeker wezen! Niemand anders gaat aan mijn haar zitten, dit is de plek waar ik voortaan naartoe ga. Dankzij Sabrin haar advies en ook van Simcha ben ik heel erg blij met mijn haar! Ik heb nu gewoon meer krullen en meer volume gekregen doordat het zo goed geknipt is! Ik ben er ontzettend blij mee en ik geniet er volop van dat ik nu lekker een goeie krullenbos heb! Heel erg bedankt en zeker tot de volgende keer! 🙂

 36. Petra Hakkaart says:

  Ik ga niet vaak naar de kapper omdat het nooit naar mijn zin zat en waardoor ik het altijd in een staart draag. Maar gisteren voor het eerst bij Simcha geweest, en ben geholpen door Makay. Ze heeft uitgelegd hoe ze het ging knippen en hoe het dan viel als het droog geföhnd werd. Ik heb het allemaal aan haar overgelaten omdat ik er vertrouwen in had, en het resultaat was prachtig! Met een knuffel aan Makay en een afspraak voor de maand december, ben ik met een prachtige krullenkop weer terug naar Den Haag gegaan.

  Bedankt Makay!..tot gauw

  Petra Hakkaart

 37. Karin Burger says:

  Vrijdag voor het eerst geweest, vanaf nu komt er niemand anders meer aan mijn haar dan Simcha & friends! Behalve een prachtige krullenbol had ik ook een heel gezellige middag. Kappersbeurt is een feestje in plaats van tranen bij thuiskomst.

 38. Carolien Smits says:

  Gisteren met mijn dochter voor het eerst bij Simcha geweest. Na het lezen van al die geweldige recensies hadden we tórenhoge verwachtingen! En… die zijn ruimschoots waargemaakt! We werden vriendelijk in de tuin ontvangen en Makay nam ruim de tijd voor vragen, uitleg én onze wensen, heel fijn. Vervolgens ging ze geconcentreerd aan de slag en legde steeds uit wat ze deed. Nu snap ik waarom het in lagen knippen van mijn haar zoveel volume geeft zónder pluis. Ik laat het dus nooit meer inknippen of uitdunnen. Het resultaat was verbluffend, ik was zelfs ontroerd toen ik mijn enorme krullenbos zag! Mijn dochter kreeg ook de prachtigste leeuwenmanen haha. Dank voor de heerlijke behandeling Makay, we gingen happy naar huis. Vandaag, the day after: nog steeds geen pluis en een volle bos met krullen, we zijn superblij! Dank!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.