Klanten over ons

Lees de ervaringen van onze klanten. Ben jij ook bij ons langs geweest voor een knipbeurt en/of kleuring?
Laat dan ook jouw ervaring achter onderaan deze pagina.

Schrijf jouw ervaring

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
261 berichten.
Esmé heeft geschreven op 10 augustus 2020 om 13:08:
Proteinebehandeling? Waarom heb ik dat nooit eerder gedaan?! Het beste cadeautje voor je haar. Écht!
Alweer een feest bij Simcha & Friends
Liefs,
Esmé
Annatina heeft geschreven op 10 augustus 2020 om 10:54:
I had one of the greatest hairdresser experience at Simcha & Friends. They treated me so well. They pampered me with wine and nuts, while they were making my hair. My hair cut looked also great. Both Daniyella and Simcha cut my hair. They put a lot of effort to make my hair look great.

Thank you Simcha & Friends.

See you next time 🙂
esther heeft geschreven op 1 augustus 2020 om 07:41:
eens in de 8 weken stap ik in de auto en rij bijna 1.5 uur, al zo vaak naar andere "krullenkappers " geweest maar ze snappen het allemaal niet, iedere kapsalon lijkt tegenwoordig wel over specialisten te beschikken, maar nergens knippen ze je haar zoals dat bij simcha en haar friends gedaan wordt.
ik ging weer mega happy de deur uit, met de geweldige en unieke krullen creme de simcha curl power.

super bedankt allemaal weer en tot over een week of 8 dikke kus esther
Nadine heeft geschreven op 31 juli 2020 om 16:05:
Ik ben Nadine en ben 9 jaar oud. Ik ben helemaal vanuit Gelderland naar Amsterdam gekomen om naar de krullenkapper te gaan. Ik ben er al een keer geweest en toen was het ook erg leuk.
Ik ging naar de krullen kapper omdat het heel lang was en ik had dode puntjes. Je kon mijn krullen niet meer zien.
Mijn haar werd eerst gewassen en ik kreeg een masker in mijn haren. Het water was lekker warm.
Daarna ging Tara knippen. Toen het eerste stuk er af ging schrok ik een beetje maar het is alemaal goed gelopen. uiteindelijk ging er ongeveer 10 tot 15 cm van af. Het eindresultaat vond ik heeeeeel mooi!!!!!!!!!!!!!
Het was echt mega leuk!!!! Tara heel erg bedankt voor het knippen en tot de volgende keer!!
Ageeth heeft geschreven op 24 juli 2020 om 18:18:
Vanmiddag geknipt door Simcha. Wat een geweldige ervaring; echt een vakvrouw! Mijn haar
heeft nog nooit zo goed gezeten en ik heb toch al heel wat kappers gehad. Zij luistert goed naar je wensen.

Bedankt!!!
Farida Wimberly heeft geschreven op 24 juli 2020 om 03:06:
Wat een gezellige drukte in deze zaak!
Na twee zwangerschappen en twee keratine behandelingen dacht ik dat ik mijn krullen voorgoed kwijt was, maar Simcha heeft de krullen weer tevoorschijn weten te toveren.
Salima heeft geschreven op 20 juli 2020 om 20:19:
Vandaag werd ik geknipt door daniyelle en wauw wat heeft zij het goed gedaan 😍 ze waren heel gastvrij en vroegen paar keer of we wat te drinken wouden, salon ziet er mooi en netjes uit. Ze luisteren heel aandachtig naar je en zoeken samen een keuze voor je haar, ik heb nog nooit zoveel volume gehad ben er ontzettend blij mee😍
Scarlet Jallen heeft geschreven op 18 juli 2020 om 09:36:
Waanzinnig leuke en goede ervaring bij jullie gehad afgelopen woensdag! Ik had lang, dof en pluizend krulhaar maar wilde het graag een stuk korter hebben. Sophie is meteen aan de slag gegaan en heeft me een prachtige bos krullen gegeven! Heb nooit geweten dat mijn eigen haar zo mooi kon zijn. En het voelt als een wolkje op mijn hoofd! Zou Simcha voor iedereen aanraden want ze zijn echt een geweldig (en ontzettend leuk) team!
scarlet
Esmé heeft geschreven op 17 juli 2020 om 11:06:
Wat een feest. Van de eerste tot de laatste minuut.
Heerlijke wasbeurt, fan-tas-tisch geknipt door Simcha die tegelijkertijd met vaste, liefdevolle hand de stampvolle zaak bestierd en alles op rolletjes laat lopen.
Na het knippen uitgebreid föhnen, nóg een kopje thee en toen zielsgelukkig naar huis!
groetjes esme
Barbara Burgers heeft geschreven op 15 juli 2020 om 15:30:
Wat een warm bad bij Simcha!! Ik voelde me direct bij dit eerste bezoek helemaal thuis, iedereen is superlief en neemt de tijd voor je. Mijn haar was na 6 maanden een compleet drama. Ik wilde mijn krullen weer terug. Simcha heeft mijn kapsel omgetoverd naar een prachtige sexy krullenbol. Precies zoals ik het hebben wilde. Ik was compleet verrast. Zij heeft magische handen. Ik heb tot mijn 62e gezocht naar de enige echte krullen specialist en gevonden!! Simcha en Friends: mijn dank is groot!!! Tot snel weer, ik ben en blijf fan!!!
Veel liefs!!
Kathy heeft geschreven op 14 juli 2020 om 11:26:
Lieve Femke, jij mocht mij knippen na bijna 6 maanden! Voor het laatst geknipt eind januari.....en vanwege de sluiting ivm corona kon mijn afspraak 30 april niet doorgaan. Het was dan ook de HOOGSTE tijd! Heel erg bedankt voor je goede zorgen en geweldige knipbeurt.
Ik kom nu al bijna 4 jaar bij jullie in de salon voor knippen, advies en veel gezelligheid!
Met een goed geknipte coupe, curlpower en leave-in conditioner ging ik als blij mens naar huis.
Een nieuwe afspraak voor oktober is al gemaakt.
Tot dan!

Liefs Kathy Naus.
Saskia heeft geschreven op 18 juni 2020 om 08:34:
Al sinds jaren niet meer naar de kapper geweest, dus het was best wel weer spannend voor de eerste keer. Maar werkelijk waar Simcha maakt er een groot artistiek knipwerk van! Ontzettend professioneel en gastvrij! Ik kijk alweer uit naar mijn volgende verassende coupe!
Mel heeft geschreven op 17 juni 2020 om 13:07:
Aantal dagen terug voor het eerst bij Simcha&Friends geweest.
Aangezien het bij voorafgaande kapperszaken niet bepaald goed is gegaan was ik ontzettend nerveus maar de lieve Tara wist precies hoe ze hiermee om moest gaan.
Iedereen was super vriendelijk, professioneel, attent, oplettend en luisteren ook ECHT naar je. Voor het eerst op m'n gemak geweest bij een kapper en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten!!
Beste kapper ooit, nooit meer naar een andere!!!
Burnell heeft geschreven op 12 juni 2020 om 11:44:
ik kom om elke 3 maanden hier om mijn krullen weer te laten bij knippen en verzorgen. Ze luisteren naar wat je wilt, geven je advies en je gaat nooit teleurgesteld naar huis. Van het kleuren van mijn haar of het bespreken en knippen van mijn coupe stellen ze mij nooit teleur.
Ze zijn allemaal heel gastvrij en aardig in de salon en hier zullen ze nooit meer van je krullen afknippen kwa lengte dan dat jij wilt! Eerste kapperszaak waar ik volledig vertrouw dat het eind resultaat er altijd goed uitziet!
Jo Ann heeft geschreven op 11 juni 2020 om 21:09:
Super goede knipbeurt gehad je bent echt een krullen expert! Dankjewel Simcha!
Ik kom zeker terug!
Carla de Ruijter heeft geschreven op 5 juni 2020 om 08:58:
Wat een verwennerij! Het is in de zaak altijd gezellig druk met tig-prachtige meisjes en jongens (met prachtige haar) die om je heen fladderen. Om de 'paar minuten' wordt gevraagd of en wat je wilt drinken, er komt een kleurspecialist met je praten wat voor kleur je wilt en ze adviseert je ook in je keuze. Dan komt, in mijn geval, Simcha bespreken hoe je je haar geknipt wilt hebben en ook hier wordt samen, in overleg, bepaald hoe je coupe eruit gaat zien. Tijdens het wachten om de kleur in te laten trekken kun je heerlijk in hun stadstuin gaan zitten. Na een 'aparte' föhn behandeling kijk je naar jezelf in de spiegel om te zien dat er een prachtige haar metamorfose heeft plaatsgevonden! Iedere keer weer een feestje!
robin heeft geschreven op 1 juni 2020 om 20:58:
Voor het eerst bij Simcha geweest en ik kan het zeker aanraden. Ik ging van erg lang haar naar een erg korte coupe.. spannend! Mijn kapster Rachel was super professioneel en gezellig. Beantwoorde al mijn (nerveuze) vragen en heeft het hele proces tot een leuke ervaring gemaakt met een prachtig eindresultaat. Een volle kapsalon met aandacht voor de klant en een leuke sfeer. Wat wil je nog meer..
Jamy-lee heeft geschreven op 1 juni 2020 om 18:28:
Hoe fijn is het als je een salon verlaat zonder dat er té veel afgeknipt is... Een kapper die naar je luistert! Door de proteïne behandeling zijn mijn krullen weer tot leven gekomen. En het is er ook nog gezellig 🙂
Femke heeft geschreven op 27 mei 2020 om 14:40:
Vandaag in goed overleg met Femke besloten om lichte plukjes te laten zetten. Super tevreden over het eindresultaat en blij dat ik altijd in goede handen ben of het nou om knippen, kleuren of fohnen gaat.

Ik ga bij jullie altijd weg met mooi haar, Super bedankt en tot over 4 maanden weer.

Groetjes, Femke
Erica heeft geschreven op 29 februari 2020 om 11:20:
Gisteren mocht mijn dochter plaatsnemen in de stoel voor een knipbeurt. Goede adviezen gekregen en ze is met een volle bos krullen uit de stoel opgestaan!
Daarnaast mocht ik ook plaatsnemen. Simcha bekeek mijn haar en zei dat deze coupe zo niet kon en dat er veel meer volume in mijn haar te krijgen was. Wel een beetje nerveus in de stoel gaan zitten, maar wat een verrassing toen ik klaar was. Na een knipbeurt en veel goede adviezen van Simcha een enorme bos krullen! Ik wist niet wat ik zag. Superblij en ook verbaast dat dit met mijn haar kan! Meiden en Simcha nogmaals ontzettend bedankt en Minke en ik zien jullie over een aantal welen weer!
Yacine heeft geschreven op 28 februari 2020 om 16:02:
Vandaag voor de eerste naar Simcha & Friends en wat een beleving. Ik wist niet zo goed wat ik wilde, en na enig doorvragen heeft Simcha me precies zo geknipt als ik wilde, maar dan nog beter! Mn haar is weer luchtig en springt vrolijk mee, een totale transformatie. Zij en haar team weten precies wat ze moeten doen om je weer een fris en prachtig kapsel te geven. Ook heb ik nog allemaal tips gekregen om mijn haar goed te verzorgen. Super lieve en getalenteerde meiden allemaal! Ik ben een blij mens!
Karlijn heeft geschreven op 20 februari 2020 om 15:54:
Gisteren voor het eerst geweest, de sfeer was erg prettig. Ze wisten waar ze het over hadden en hadden gelijk een goed model voor ogen. Het resultaat is mooi, het ziet er gezond uit en heb veel meer krullen. Mijn vervolg afspraak zeker gemaakt. Dank
liselotte heeft geschreven op 16 februari 2020 om 16:49:
team simcha & friends 5 kwartier in de auto gezeten en voor het eerst bij jullie geweest, ik heb een klein traantje gelaten...van blijdschap.. waarom heb ik jullie niet eerder ontdekt?? dank jullie wel en de curlpower is inderdaad helemaal top!! tot over 8 weken
esther heeft geschreven op 1 november 2019 om 15:23:
ik kan alleen maar zeggen....ik ben zo blijjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!! dank jullie wel team simcha & friends, en tot snel
Sascha heeft geschreven op 31 oktober 2019 om 06:56:
Al voor de derde keer bij deze geweldige krullenkapper geweest en ik ben altijd weer zo blij als ik naar buiten loop :)! Ze luisteren ontzettend goed naar je en weten wat ze doen met krullend haar. Vroeger keek ik altijd op tegen de kapper omdat ze het vaak knipte alsof het stijl was maar nu heb ik echt zin om naar de kapper te gaan!

Groetjes,
Sascha
Achsa heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 20:47:
Vandaag voor het eerst bij Simcha & Friends geweest, wat een warm bad! Vanwege ziekte was ik mijn haar kwijt, heb er een lekker dikke, maar wat structuur betreft voor mij totaal onbekende bos voor teruggekregen en wist niet wat ik ermee moest. Wat een vakkennis, wat wordt je haar en je look serieus genomen, wat ben ik gepamperd, en wat een betrokkenheid bij mijn onzekerheid ivm het ziekteproces. Mocht tot mijn blijdschap ook nog door de Queen of curls herself geknipt worden. Ik ben dolblij met het resultaat. Petje af en heel erg bedankt!
desiree heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 08:12:
wow .....ik heb gehuild....van blijdschap!! zo lang op zoek geweest, en nu eindelijk bij de krullen koninginnen geweest, dank je rachel mijn haar...ik kijk er steeds naar is dit van mij??? waarom heb ik er dan zo lang zo hopeloos bij gelopen
marjon heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 08:09:
Via Via kwam ik erachter dat er een krullenkapper is in mijn hometown. Hoe is het mogelijk dat ik het niet eens wist.

Maar goed...vandaag kwam ik met uitgezakte krullen binnen en ik ging met een volle bos krullen de deur uit.

Ik wist niet eens van mijn eigen haarstructuur af.

Het is gewoon tot leven geroepen. Ongelooflijk! Ik ben zooo blij met mijn nieuwe haircut. Thanks again!!!
samira heeft geschreven op 21 oktober 2019 om 08:08:
Gisteren voor het eerst bij Simcha geweest n.a.v. een tip van een familielid. Ik ben al jaren ontevreden over mijn krullen doordat het in het verleden goed verpest was door een andere kapperszaak. Ik had dus totaal geen vertrouwen meer in kappers en ik ging dus ook met een hard hoofd naar Simcha. Ik kwam ongelukkig binnen met mijn krullen maar ik ben hier weer voor het eerst met een mooie volle bos (en gelukkig met mijn krullen) naar buiten gegaan. Wat een topzaak, ik kan niets anders zeggen. En credits ook naar de eigenaresse, wat een lief warm mens die goed begrijpt wat de klant nodig heeft. Echt een topservice gehad!! Ik raad iedereen met krullen aan om naar Simcha te gaan, ik kom zelf niet uit Amsterdam maar ik reis er met alle liefde naartoe als dat betekent dat mijn haar er weer mooi,vol en gezond uit ziet. Bedankt dames van Simcha die mij geholpen hebben en dan in het bijzonder Simcha (de eigenaresse) en Safae. Nu een afspraak staan voor kleuren en ik kan met zekerheid zeggen dat dit mijn vaste adresje wordt 🙂 Bedankt!
doenja heeft geschreven op 20 oktober 2019 om 08:08:
Curls curls curls from Amsterdam met dank aan topwijf en kanjer Tara