Klanten over ons

Lees de ervaringen van onze klanten. Ben jij ook bij ons langs geweest voor een knipbeurt en/of kleuring?
Laat dan ook jouw ervaring achter onderaan deze pagina.

Schrijf jouw ervaring

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
250 berichten.
Saskia heeft geschreven op 18 juni 2020 om 08:34:
Al sinds jaren niet meer naar de kapper geweest, dus het was best wel weer spannend voor de eerste keer. Maar werkelijk waar Simcha maakt er een groot artistiek knipwerk van! Ontzettend professioneel en gastvrij! Ik kijk alweer uit naar mijn volgende verassende coupe!
Mel heeft geschreven op 17 juni 2020 om 13:07:
Aantal dagen terug voor het eerst bij Simcha&Friends geweest.
Aangezien het bij voorafgaande kapperszaken niet bepaald goed is gegaan was ik ontzettend nerveus maar de lieve Tara wist precies hoe ze hiermee om moest gaan.
Iedereen was super vriendelijk, professioneel, attent, oplettend en luisteren ook ECHT naar je. Voor het eerst op m'n gemak geweest bij een kapper en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten!!
Beste kapper ooit, nooit meer naar een andere!!!
Burnell heeft geschreven op 12 juni 2020 om 11:44:
ik kom om elke 3 maanden hier om mijn krullen weer te laten bij knippen en verzorgen. Ze luisteren naar wat je wilt, geven je advies en je gaat nooit teleurgesteld naar huis. Van het kleuren van mijn haar of het bespreken en knippen van mijn coupe stellen ze mij nooit teleur.
Ze zijn allemaal heel gastvrij en aardig in de salon en hier zullen ze nooit meer van je krullen afknippen kwa lengte dan dat jij wilt! Eerste kapperszaak waar ik volledig vertrouw dat het eind resultaat er altijd goed uitziet!
Jo Ann heeft geschreven op 11 juni 2020 om 21:09:
Super goede knipbeurt gehad je bent echt een krullen expert! Dankjewel Simcha!
Ik kom zeker terug!
Carla de Ruijter heeft geschreven op 5 juni 2020 om 08:58:
Wat een verwennerij! Het is in de zaak altijd gezellig druk met tig-prachtige meisjes en jongens (met prachtige haar) die om je heen fladderen. Om de 'paar minuten' wordt gevraagd of en wat je wilt drinken, er komt een kleurspecialist met je praten wat voor kleur je wilt en ze adviseert je ook in je keuze. Dan komt, in mijn geval, Simcha bespreken hoe je je haar geknipt wilt hebben en ook hier wordt samen, in overleg, bepaald hoe je coupe eruit gaat zien. Tijdens het wachten om de kleur in te laten trekken kun je heerlijk in hun stadstuin gaan zitten. Na een 'aparte' föhn behandeling kijk je naar jezelf in de spiegel om te zien dat er een prachtige haar metamorfose heeft plaatsgevonden! Iedere keer weer een feestje!
robin heeft geschreven op 1 juni 2020 om 20:58:
Voor het eerst bij Simcha geweest en ik kan het zeker aanraden. Ik ging van erg lang haar naar een erg korte coupe.. spannend! Mijn kapster Rachel was super professioneel en gezellig. Beantwoorde al mijn (nerveuze) vragen en heeft het hele proces tot een leuke ervaring gemaakt met een prachtig eindresultaat. Een volle kapsalon met aandacht voor de klant en een leuke sfeer. Wat wil je nog meer..
Jamy-lee heeft geschreven op 1 juni 2020 om 18:28:
Hoe fijn is het als je een salon verlaat zonder dat er té veel afgeknipt is... Een kapper die naar je luistert! Door de proteïne behandeling zijn mijn krullen weer tot leven gekomen. En het is er ook nog gezellig 🙂
Femke heeft geschreven op 27 mei 2020 om 14:40:
Vandaag in goed overleg met Femke besloten om lichte plukjes te laten zetten. Super tevreden over het eindresultaat en blij dat ik altijd in goede handen ben of het nou om knippen, kleuren of fohnen gaat.

Ik ga bij jullie altijd weg met mooi haar, Super bedankt en tot over 4 maanden weer.

Groetjes, Femke
Erica heeft geschreven op 29 februari 2020 om 11:20:
Gisteren mocht mijn dochter plaatsnemen in de stoel voor een knipbeurt. Goede adviezen gekregen en ze is met een volle bos krullen uit de stoel opgestaan!
Daarnaast mocht ik ook plaatsnemen. Simcha bekeek mijn haar en zei dat deze coupe zo niet kon en dat er veel meer volume in mijn haar te krijgen was. Wel een beetje nerveus in de stoel gaan zitten, maar wat een verrassing toen ik klaar was. Na een knipbeurt en veel goede adviezen van Simcha een enorme bos krullen! Ik wist niet wat ik zag. Superblij en ook verbaast dat dit met mijn haar kan! Meiden en Simcha nogmaals ontzettend bedankt en Minke en ik zien jullie over een aantal welen weer!
Yacine heeft geschreven op 28 februari 2020 om 16:02:
Vandaag voor de eerste naar Simcha & Friends en wat een beleving. Ik wist niet zo goed wat ik wilde, en na enig doorvragen heeft Simcha me precies zo geknipt als ik wilde, maar dan nog beter! Mn haar is weer luchtig en springt vrolijk mee, een totale transformatie. Zij en haar team weten precies wat ze moeten doen om je weer een fris en prachtig kapsel te geven. Ook heb ik nog allemaal tips gekregen om mijn haar goed te verzorgen. Super lieve en getalenteerde meiden allemaal! Ik ben een blij mens!
Karlijn heeft geschreven op 20 februari 2020 om 15:54:
Gisteren voor het eerst geweest, de sfeer was erg prettig. Ze wisten waar ze het over hadden en hadden gelijk een goed model voor ogen. Het resultaat is mooi, het ziet er gezond uit en heb veel meer krullen. Mijn vervolg afspraak zeker gemaakt. Dank
liselotte heeft geschreven op 16 februari 2020 om 16:49:
team simcha & friends 5 kwartier in de auto gezeten en voor het eerst bij jullie geweest, ik heb een klein traantje gelaten...van blijdschap.. waarom heb ik jullie niet eerder ontdekt?? dank jullie wel en de curlpower is inderdaad helemaal top!! tot over 8 weken
esther heeft geschreven op 1 november 2019 om 15:23:
ik kan alleen maar zeggen....ik ben zo blijjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!! dank jullie wel team simcha & friends, en tot snel
Sascha heeft geschreven op 31 oktober 2019 om 06:56:
Al voor de derde keer bij deze geweldige krullenkapper geweest en ik ben altijd weer zo blij als ik naar buiten loop :)! Ze luisteren ontzettend goed naar je en weten wat ze doen met krullend haar. Vroeger keek ik altijd op tegen de kapper omdat ze het vaak knipte alsof het stijl was maar nu heb ik echt zin om naar de kapper te gaan!

Groetjes,
Sascha
Achsa heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 20:47:
Vandaag voor het eerst bij Simcha & Friends geweest, wat een warm bad! Vanwege ziekte was ik mijn haar kwijt, heb er een lekker dikke, maar wat structuur betreft voor mij totaal onbekende bos voor teruggekregen en wist niet wat ik ermee moest. Wat een vakkennis, wat wordt je haar en je look serieus genomen, wat ben ik gepamperd, en wat een betrokkenheid bij mijn onzekerheid ivm het ziekteproces. Mocht tot mijn blijdschap ook nog door de Queen of curls herself geknipt worden. Ik ben dolblij met het resultaat. Petje af en heel erg bedankt!
desiree heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 08:12:
wow .....ik heb gehuild....van blijdschap!! zo lang op zoek geweest, en nu eindelijk bij de krullen koninginnen geweest, dank je rachel mijn haar...ik kijk er steeds naar is dit van mij??? waarom heb ik er dan zo lang zo hopeloos bij gelopen
marjon heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 08:09:
Via Via kwam ik erachter dat er een krullenkapper is in mijn hometown. Hoe is het mogelijk dat ik het niet eens wist.

Maar goed...vandaag kwam ik met uitgezakte krullen binnen en ik ging met een volle bos krullen de deur uit.

Ik wist niet eens van mijn eigen haarstructuur af.

Het is gewoon tot leven geroepen. Ongelooflijk! Ik ben zooo blij met mijn nieuwe haircut. Thanks again!!!
samira heeft geschreven op 21 oktober 2019 om 08:08:
Gisteren voor het eerst bij Simcha geweest n.a.v. een tip van een familielid. Ik ben al jaren ontevreden over mijn krullen doordat het in het verleden goed verpest was door een andere kapperszaak. Ik had dus totaal geen vertrouwen meer in kappers en ik ging dus ook met een hard hoofd naar Simcha. Ik kwam ongelukkig binnen met mijn krullen maar ik ben hier weer voor het eerst met een mooie volle bos (en gelukkig met mijn krullen) naar buiten gegaan. Wat een topzaak, ik kan niets anders zeggen. En credits ook naar de eigenaresse, wat een lief warm mens die goed begrijpt wat de klant nodig heeft. Echt een topservice gehad!! Ik raad iedereen met krullen aan om naar Simcha te gaan, ik kom zelf niet uit Amsterdam maar ik reis er met alle liefde naartoe als dat betekent dat mijn haar er weer mooi,vol en gezond uit ziet. Bedankt dames van Simcha die mij geholpen hebben en dan in het bijzonder Simcha (de eigenaresse) en Safae. Nu een afspraak staan voor kleuren en ik kan met zekerheid zeggen dat dit mijn vaste adresje wordt 🙂 Bedankt!
doenja heeft geschreven op 20 oktober 2019 om 08:08:
Curls curls curls from Amsterdam met dank aan topwijf en kanjer Tara
Sylvia Mulder heeft geschreven op 19 oktober 2019 om 18:58:
Zodra ik bij Simcha in de stoel zat wist ik dat het goed zat, dat mijn vertrouwen in Simcha juist is. En hoe! Alles geheel aan Simcha overgelaten is mijn haar nu beter dan ooit. Wat zijn m'n krullen goed in vorm! Mijn verwachtingen, die al hoog waren zijn overtroffen. Simcha is naast een vakvrouw die exact weet wat een vrouw (en man) wenst ook nog eens een geweldige vlotte aardige persoonlijkheid die je enorm op je gemak stelt. Ik zou nooit meer anders willen.
Didi Bosma heeft geschreven op 10 oktober 2019 om 08:35:
Vorige week samen met twee van mijn dochters mee geweest naar Simcha&Friends. Mocht tptaal by surprise zelf ook plaats nemen voor een knip- en kleurbeurt. Wat ben ik hier blij mee!!! Zoveel complimenten over mijn nieuwe kapsel, ik kijk nu iedere ochtend blij in de spiegel!!! Het is sowieso een belevenis om in deze kapsalon te komen. Super-lieve meiden, aan verzorging mankeert werkelijk niets, echt fantastisch. Op de volgende afspraak komen we met het hele gezin, dit wordt echt onze "huis-kapper, hebben er de reistijd graag voor over. Met speciale dank aan Simcha zelf, We zien elkaar in januari weer 😉 ! Lieve groet, ook van de dochters Bosma, Didi
marian noort heeft geschreven op 16 september 2019 om 16:15:
wilde heel graag naar Simcha door de krullen die ik zag bij een kennis, dacht ik ga ervoor.
blijkt er een wachtlijst te zijn van 3 maanden, maar ondanks dat maakten ze plaats voor mij, wat ik echt heel bijzonder vond, en schrok enorm van het resultaat.
Het is een stukje rijden, maar heb het er zeker voor over, en de krullen crème doet ook wonderen.
Ben super blij, en heb de volgende afspraak al staan

groetjes Marian uit Rijnsburg
Aura heeft geschreven op 7 september 2019 om 14:08:
Afgelopen zaterdag 3 feb onverwachts bij Makay in de stoel beland:)) Ze begreep mij goed en heeft ondanks het minimale knipwerk mij een goede coupe bezorgd.
Mijn mooi krullen vallen lekker, happy hair is happy me Thanks Makay‍♀️
Ko heeft geschreven op 27 augustus 2019 om 14:28:
Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Simcha geweest. Super leuke meiden!! Nicol en Hajar die me netjes en behulpzaam te woord hebben gestaan en geadviseerd ik had meteen het gevoel dit klopt en kwam heel professioneel over.

Esma die me heeft geknipt en een proteïne behandeling heeft gegeven heel lief en duidelijk heeft een aantal x de vraag gesteld als ze niet te hard kamde als de tempratuur goed was. Uiteindelijk twee andere lieve collega's die mijn haar hebben gedroogd ook twee geweldige lieve meiden, alleen weet ik de namen niet meer :(.

Maar het eind resultaat was TOP!!!!!!!! Ik ben zo tevreden
samira heeft geschreven op 9 augustus 2019 om 11:22:
Afgelopen week voor het eerst bij Simcha geweest met mijn 14 jarige dochter. Wat een lieve meiden/vrouwen en een en al proffesionaliteit.
Van degene die de afsraken telefonisch maakt tot degene die je wat aanbiedt. Met extra dank voor Sophie. Ga zo door dames
Groetjes Samira
Astrid heeft geschreven op 2 augustus 2019 om 14:26:
Ik ben nooit eerder zo tevreden en blij bij de kapper vandaan gekomen. Natalie, hartstikke bedankt. Zelfs na de harde wind, een hagelbui en motregen, zitten mijn krullen nog steeds in model.
Manette heeft geschreven op 20 juli 2019 om 14:50:
Vorige week vrijdag geweest en nog altijd blij dat ik gekomen ben. Stom dat ik niet eerder aan een specialist had gedacht. Heel vriendelijk geholpen en alles werd rustig uitgelegd hoe om te gaan met krullen. Mijn zusje ook maar gelijk aangeraden om langs te gaan. Tot over een aantal maanden. Fijn zomer!!! Groetjes Manette
Denise heeft geschreven op 8 juli 2019 om 10:14:
Wat een super fijne vriendelijke maar vooral een goed kapsalon waar je echt advies krijgt waar je wat aan hebt ..
je helemaal welkom voelt en speciaal wij (vriendin en ik en me dochtertje van 6 ) komen niet uit de buurt en moesten wel ff stukje rijden maar zeker de moeite waard ik ga naar geen andere kaper meer en ja je hebt lange wachttijd maar ook dat is de moeite wij vonden het een dagje uit.
Wat een gastvrijheid hapje drankje gezelligheid
De curl power is echt aanrader en de proteïne behandeling ook mijn haar is er echt zichtbaar vooruit meegegaan me krullen waren eruit geverfd en heb nu gewoon me krullenbol terug

Bedankt simcha en friends jullie zijn top
Georgette heeft geschreven op 7 juli 2019 om 21:09:
Yes Simcha ; Specialized In Magical Curls Hundred % Amazing!
Thanks. Georgette
Jorine van Hooijdonk heeft geschreven op 24 mei 2019 om 17:09:
Vandaag heb ik een haar make-over beleefd bij Simcha. Ik kwam binnen met braaf, droog koppie haar en kwam er met een glanzende, vrolijke krullenbol uit. En “ gewoon” door heeeeel goed te knippen. Ik kreeg ook een prima kleuradvies. En dan wordt je als klant ook enorm in de watten gelegd met heerlijke koffie en thee, koekjes en zelfs tosti’s. De sfeer is er heel prettig. Iedereen verlaat de zaak opgeveerd en stralend. Kortom, reputatie van Sim is terecht!