Color

Verven van een basis kleur

Deze behandeling geeft een egale kleur aan het kapsel. De kleuring wordt in dit geval aangepast op het hele haar of als een uitgroei behandeling. Simcha & Friends zorgt voor de juiste kleur nuance die past bij jouw type haar en de kleur van je huid. Samen met jou bepaalt onze kleurspecialist de houdbaarheid en de dekkracht van een egale haarkleuring.

Coupe soleil folie

Coupe soleil bieden wij op verschillende manieren aan. Nadat je met onze kleurspecialist de juiste kleurcombinatie en het mooiste effect hebt bepaald, wordt de kleuring met behulp van folies in het haar gezet. Door de coupe soleil folie ontstaan er vele verschillende geweven strookjes haar die op een natuurlijke manier door het kapsel heen vlammen. Hierbij wordt rekening gehouden met de natuurlijke coupe van je haar en het gewenste effect.
Met onze folies kun je ook mooie kleuraccenten krijgen. De folies worden dan gezet om bepaalde accenten in de coupe uit te lichten. Deze techniek is ook te combineren met een basis kleuring als je bijvoorbeeld een grijze uitgroei hebt.

Kam coupe soleil

De kam coupe soleil wordt vaker gebruikt voor korte lengtes. Met slechts een kam als hulpmiddel worden er op technische wijze accenten in het haar verdeeld, op deze manier creëren we op een snelle en effectieve manier een pittige kleuring voor een korte coupe!

Sun kissed coupe soleil

Met behulp van een mutsje worden er minimale plukjes door de gaatjes van het mutsje getrokken, zodat er heel fijntjes na het opzetten van een prachtige blonde tint een sun kissed look ontstaat, oftewel een zonnige glans zonder dat het haar er gekleurd uitziet. Met de sun kisses coupe soleil is het uitgroei effect minimaal.

Henna kleuring

Henna is een 100% plantaardige kleurstof die gemaakt is van gedroogde en gemalen bladeren van de tropische heester Lawsensia. Helemaal natuurlijk en dus vriendelijk in gebruik. Onze henna kleuring zorgt voor een natuurlijk glanzend en beschermend laagje aan de buitenzijde van je haar. Daarbij herstelt henna eventuele beschadigingen van de haarvezel en word je haar beschermd tegen hitte (bijvoorbeeld bij het gebruik van een föhn). Door de natuurlijke bescherming heb je minder kans op breken en gespleten puntjes.
Omdat chemische toevoegingen ontbreken kan henna niet gebruikt worden om je haar lichter te kleuren. Alle henna kleuren staan garant voor natuurlijke resultaten, maar het gaat altijd om lichtschakeringen oftewel glans, heel veel glans. Door de onbeperkte mengformules kun je allerlei subtiele resultaten bereiken. Zo wordt grijs haar mooi gecamoufleerd (blijft wel wat glazig), blond haar krijgt een extra dimensie en bruin of rossig haar wordt weer diep van kleur.