A la Carte

  • Cuts

Bij ons team staat één ding voorop: Wat wil jij!? Dat gaan we eerst uitvoerig bespreken op basis van je gezichtsvorm, je huidige coupe, je haarstructuur, je lifestyle en persoonlijkheid. Daarna geven we jou graag een passend advies.

  • Metamorfose

Ook al kijk je dagelijks blij in de spiegel, een metamorfose kan heel veel voor je doen! Het geeft je weer een lekkere oppepper. En eerlijk: heb je een coupe die jou het beste staat en lekker in model valt, zonder te hoeven föhnen, stylen en ga zo maar door?

Óf kan het nog beter? Misschien iets spannender? En past je haarkleur goed bij je huid, je kleur ogen?

Onthoud goed: we beginnen altijd met kijken en luisteren, zodra je bij ons in de stoel zit. Laat ons je adviseren en laat ons je vooral verrassen met wat er allemaal mogelijk is met jouw haar, zonder moeilijk te doen.

  • Curls

Al onze stylisten zijn gespecialiseerd in krullende, golvende lokken. Wij hebben ze namelijk zelf ook op ons hoofd en hebben dus de allermeeste ervaring met pluis, kroes of altijd te kort geknipt haar. Kortom: het ‘niet snappen dat ons haar gewoon anders valt dan stijl haar…’

Kom relaxed op de stoel zitten, want als jij vraagt om één cm eraf, dan gebeurd dat ook. Niets meer en niets minder. Wat jij wil doen we, mits je je eerst natuurlijk uitgebreid laat adviseren.

  • Yes I do

Laat ons een look maken voor op je trouwdag. Een look waar je je helemaal lekker bij voelt, door ons samen bedacht.

Voor dat het zover is ontmoeten we je graag een paar weken voor jouw Grote Dag en bespreken we al je wensen, de kleur en stijl van je jurk etc. Met al deze informatie creëren we vervolgens één of twee proefkapsels en een eventuele make-up sessie. Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat jij je helemaal relaxed en bovenal jezelf voelt. Het enige dat jij nog hoeft te doen?
‘Yes I do’ uitspreken.

  • Nagels

Vergeet trouwens je handen niet. Deze staan de hele dag in de spotlights. Je moet natuurlijk je prachtige ring laten zien. Verwen jezelf daarom van tevoren met een bridal manicure bij vriendin Tilly! She is the best in nails

Adres:

Beethovenstraat 83
1077 HP Amsterdam
020 – 6648 424
www.tillysnailstudio.nl

Haar bridal manicure bestaat uit:

– handbadje en scrub
– nagels vijlen en riemen verzorgen
– massage met hand crème
– lakken met schitterende Tilly’s lak
– Kosten vanaf € 25,-

Mooie Handen